середу, 3 квітня 2024 р.

Подорож у творчість Валентини Семеняк "Книги,які лікують душу"




Всеукраїнський тиждень дитячої книги триває. Сьогодні в нас затишно і тепло разом з Валентиною Семеняк – країнською письменницею, журналісткою, фотохудожницею. Головою Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України, лауреаткою багатьох міжнародних, всеукраїнських премій та відзнак і учнями 4-Б класу, які завітали до нас вперше разом з своєю вчителькою Ольгою Туревич.

 Для перегляду  в читальному залі експонувалась тематична виставка книг письменниці                                                                            «Світ,який люблю».
Завідувачка бібліотеки Надія Данчевська розповіла про бібліотеку і представила письменницю.

 
Авторка сьогодні презентувала нову книжку для дітей «Казки бабусі Плахтійки». Діти з задоволенням слухали і спілкувалися, відповідали на питання. 


В дарунок отримали від авторки книжки з автографом і найкращими побажаннями.


 На завершення зустрічі пані Валентина подарувала для дорослих читачів бібліотеки нову книжку «Базяник».Сьогодні багатьом з нас бракує добрих почуттів. Це книга – до трансформації ваших сердець. До книги увійшли есеї написані у різний час. Яскраві, майстерно виписані. Щира українська мова. І нову книжку для дітей «Казки бабусі Плахтійки», які підписала з побажанням «На мирне і добре читання».

 




Щиро дякуємо пані Валентині за теплі і щирі зустрічі,за багаторічну співпрацю. Бажаємо їй міцного здоров’я, творчої наснаги під мирним небом України.

Немає коментарів:

Дописати коментар