четвер, 21 листопада 2013 р.

Сірникові дива Мар'яна Вархоліка





    Сірники. На перший погляд буденна річ. Але коли вони потрапляють в талановиті руки - трапляються дива. Звичайнісінькі сірники перетворюються в замки, фортеці, стадіони, музичні інструменти. Всі ці дива створює звичайний хлопець, студент Тернопільського Національного Технічного Університету - Мар'ян Вархолік, житель села Великі Гаї. Почалося захоплення юнака з коропки сірників та клею ПВА. Першими роботами хлопця були: гітара, шкатулки, будинок з колодязем. В колекції хлопця вже є шість стадіонів, три з яких присвячені Євро-2012, замки - Тернопільський, Бережанський, Збаразький та багато інших цікавих робіт, яких за чотири роки назбиралось чимало.
 Своїми творчими секретами Мар'ян поділився з студентами Галицького коледжу, які завітали на презентацію його приватної колекції у бібліотеці.




  Присутні захоплено розглядали роботи хлопця та задавали багато питань, на які Мар'ян охоче відповідав. Він розповів як правильно вибрати сірники, про техніку клеєння і навіть поділився "рецептом" запікання сірників у духовці.
  




    Тим, хто зацікавився його роботами молодий майстер запропонував переглянути відеоуроки в Youtube та запросив на безкоштовні майстер-класи.
    Найближчим часом  колекція Мар'яна поповниться картинами над якими він зараз працює, і які ми скоро сподіваємось побачити. Чекаєм з нетерпінням і побажаєм творчих успіхів та натхнення.
    Познайомитися ближче з роботами талановитого хлопця запрошуємо всіх бажаючих на його персональну виставку, яка діє  у бібліотеці, що знаходиться за адресою пр. Злуки,33.

Немає коментарів:

Дописати коментар