середу, 16 травня 2018 р.

"Матусенько-голубонько, ви в мене - єдині"


   Кожна людина має свої святині. До великих святинь належить і любов до матері, до тієї, яка дала нам життя, яка нас виплекала, виростила і виховала. Це людина, перед якою ми завжди в боргу, будемо вічно цілувати її руки, які підтримували нас у години радості і печалі. Мати  - це берегиня домашнього тепла і затишку.
  І сняться часто зорі голубі
  і мама на порозі біля хати.
  За все, що маю, МАМО, дякую тобі.
  За все, що маю і що буду мати!!!
   Такими словами розпочалося свято матері в нашій бібліотеці. На свято завітали студенти Галицького коледжу ім. В. Чорновала (факультет фінанси, банківська справа та страхування) з куратором Наталією Шендирук. Поетичну сторінку підготувала бібліотекар ЗОШ№21 Марія Гаврон з учнями 10-А класу - Олійником Русланом, Борецькою Діаною та учнями 7-А класу - Вікторією Мілян та Соломією Марійовською. 

    







   Студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка, факультет мистецтв - Богдан Сад та Діана Кибало декламували вірші присвячені матері.




   Музичне привітання прозвучало від вихованців Тернопільської музичної школи №2 ім. М. Вербицького - Ірини Расевич (викладач Оксана Шагай), Юлії Кривої та Анастасії Дубини (викладач Юлія Войтович)






  Чи легко бути мамою? Та  як відзначають це свято в інших країнах розповіла гостям Валентина Семеняк.
 Рейда Вікторія - провідний спеціаліст Головного управління юстиції у Тернопільській області розповіла про сімейні цінності та важливість родинних стосунків.






   День матері - добре свято. Це день коли треба сказати найдорожчій людині, про те, що ви її любите та цінуєте. Але пам'ятайте, що слова любові й підтримки потрібно говорити матерям не тільки в цей день, а кожного дня.
 https://www.tenews.org.ua/post/view/1526490832-naynizhnishe-svyato-na-planeti-prezentuvali-u-ternopilskiy-biblioteci

Немає коментарів:

Дописати коментар