четвер, 22 березня 2018 р.

"Поезія - душі порив, життя натхнення..."





   21 березня, в день весняного рівнодення, щороку ми відзначаємо Всесвітній день поезії. З нагоди цієї дати в нашій бібліотеці відбулася Літературна імпреза «Все, що душа довірила словам». Поетичним читанням розпочали свято учениці 10-А ЗОШ№21 – Діана Борецька, Сніжана Бомко та Тетяна Пастух під керівництвом Марії Гаврон.  Гостями свята були: тернопільська журналістка, лауреат Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів, член НСЖУ Лариса Миргородська, з поетичною збіркою «В оркестрі дня» та  лікар- ендокринолог за професією, науковець, поетеса, прозаїк, член Національної спілки журналістів України – Наталія Крайничин із презентацією збірки «Ми будемо жити» . Більшість віршів поетес присвячені  найголовнішим темам України: війни та миру у східних регіонах нашої держави, вічній темі любові жінки, матері, коханої. В поезії також знайшли відображення духовні акорди буття і легкі ліричні мотиви.
 На захід завітали учні 9-х класів ЗОШ№11з вчителем зарубіжної літератури Світланою Мацек та шкільним бібліотекарем – Любовю Гринь.
Музичним дарунком для всіх присутніх став виступ Даринки Вербіцької – студентки Тернопільського музичного училища ім. Соломії Крушельницької.
На згадку про приємні враження залишилися поетичні збірки подаровані авторами.


  









Немає коментарів:

Дописати коментар