середу, 4 жовтня 2017 р.

БІБЛІОФЕСТ VII. "Бібліотечний тренд файного міста"

День перший.

 Розпочався сьомий бібліотечний фестиваль з дефіле "книжкових" красунь на Театральному майдані. Нашу бібліотеку представляла Вікторія Комаринська, учениця 9 класу гімназії імені Івана Франка. Дівчина була одягнена в плаття прикрашене живими квітами та рослинами.

  
  Бібліо-АРТ майстерня: "Зроблено з любов'ю".  На майстер-клас завітали учениці 8-В класу ЗОШ №23 - Швед Анастасія, Добрянська Яна, Бойчак Адріана, Петришин Діана та учні 7-Б класу ЗОШ№11 - Бакай Андрій та Соботка Андрій. Робили композиції разом з учнями Мисак Галина - керівник гуртків ТЕНЦУМ та працівники бібліотеки.


День другий.

  "Літературні смаколики тернопільських видавництв"- під такою назвою пройшла презентація книжкових новинок від видавництв "Підручники та посібники"(представник Гапюк Марія ) та Навчальна книга "Богдан"( Семак Діана та Бабій Анастасія). Смакували книжковими новинками учні 10класу  ЗОШ№11 з класним керівником - Світланою Кавецькою та бібліотекарем Любов'ю Гринь та учні 7-А класу ЗОШ№21 з класним керівником Оленою Буяк та бібліотекарем школи Марією Гаврон. 
 З привітаннями з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек завітали постійні гості - Мельник Ірина та Пастух Діана.

  Коктейль поетичного настрою: "Поезії одвічна таїна"- зустріч з молодим поетом Юрієм Матевощуком та поетом і гумористом Віктором Насипаним. Слухали поезію та віршовані гуморески учні 9-В класу ЗОШ№23 з класним керівником - Миколою Безухом.



День третій.

  Урочисте привітання міської влади бібліотекарів з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та презентація нових арт-буків Тернопільської міської ЦБС. Наша бібліотека презентувала арт-бук "Василь Махно - мандрівник - поет часопростору".




Немає коментарів:

Дописати коментар