пʼятницю, 12 травня 2017 р.

І слово, і пісня, матусю, тобі...

 День матері цьогоріч припадає на 14 травня. До цієї дати залишилось кілька днів і є ще час подумати над тим, як привітати своїх матерів з цим радісним святом.
 Вчора в нашій бібліотеці відбулося літературно-поетичне свято «Велична молитва матері»  . Учні 8-А класу ЗОШ№21 підготували літературно-музичну імпрезу: «Жіноча доля. Серце матері…» під керівництвом Оксани Сесик та бібліотекаря школи Марії Гаврон.


 Також на свято завітала Любов Малецька  - поетеса, член НСПУ, лауреат премії Степана Будного, яка читала власну поезію присвячену матері-берегині.  Христина Заблоцька гуртківець ТЕНЦУМ під керівництвом Галини Мисак заспівала пісню «Для тебе».




  Також звучали музичні мініатюри у виконанні учнів музичної школи №2 ім. М. Вербицького акордеоністів Катерини Янішевської, Дмитра Грицишина , Василя Растворова (викладач Марія Шуст) та бандуристки Аделіни Микуляк (викладач Людмила Нестайко)




 На свято завітали батьки та  учні 8-В класу ЗОШ№23 з класним керівником Миколою Безух.
 День матері – це той день, коли ми можемо подякувати матерям за їх любов та турботу. Але не обмежуйтеся тільки одним днем, день метері це лише ще один привід для привітання.  Теплими словами та хорошими вчинками треба тішити своїх матерів кожного дня.
Тож шануймо та бережімо своїх матерів!

Любі наші мами!
Хай щастя вікує у вашому домі
І радість хай буде завжди
Здоров'я міцного і щирої долі
                                                                                          Ми вам посилаєм на довгі роки

Немає коментарів:

Дописати коментар