четвер, 24 жовтня 2013 р.

"СЛОВО, ЯК ВИЯВ ДУШІ"

Є люди, які володіють рідкісним даром писати музику, що сприймається як поезія, пишуть поезію, яка ллється чаруючими звуками прекрасної мелодії.

Пісні Василя Дунця дійсно слухаються, як прекрасна поезія, викликають у слухача відчуття повної душевної гармонії тому, що вони завжди йдуть від щирого серця і позначені неповторним індивідуальним характером.

На зустріч з майстром слова та музики - Василем Дунцем 23 жовтня в бібліотеку № 5 для дорослих були запрошені учні ЗОШ №21 та студенти Галицького коледжу.

Розпочала творчу імпрезу завідувачка бібліотеки Данчевська Надія Мирославівна, а бібліотекар абонементу Федорів Наталія Романівна ознайомила присутніх із сторінками біографії митця. 

 

Василь Дунець народився в м.Теребовлі, що на Тернопільщині. За фахом - інженер-дорожник, за покликанням - поет, композитор, виконавець власних пісень. За час своєї творчої діяльності написав і виконує більше 100 пісень на власні вірші та вірші українських поетів. У цих творах звучать вічні теми батьків, кохання, любові до рідного краю, дітей, онуків, роздуми про минуле і майбутнє.

 

У рік свого 65-річчя Василь Дунець подарував нам збірку "Мамині мальви", в яку крім 25 поезій, увійшло 25 пісень.

Але що б ми там не говорили, його треба не тільки прочитати а ще й послухати, і саме таку можливість мали присутні на вищезгаданій творчій зустрічі, де пролунало багато чудових пісень  в авторському виконанні.

Щирі, осяяні душевною теплотою, вони не залишили байдужими юнацьку аудиторію, адже подарували їм незабутні відчуття та емоції.


Немає коментарів:

Дописати коментар