середа, 16 жовтня 2019 р.

Слава незламним захисникам

   14 жовтня-свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка не раз рятувала наш народ від ворожої навали. Його здавна шанували наші предки,особливо козаки,воїни Української повстанської армії - всі, хто захищав Україну і просив допомоги у Небесних Сил.Тому не випадково саме в цей день ми відзначаємо і велике релігійне свято, і День українського козацтва, вшановуємо воїнів УПА, відзначаємо День захисника України.
   З цієї нагоди сьогодні в нашій бібліотеці відбувся вечір поетичного слова "Нескорені. Нестримні. Нездоланні". Христина Олійник розповіла про історію створення організації "Права молодь". Катерини Магула  та Маріо Сколіо читали власну поезію та виконували пісні   присвячені воїнам, які захищають Україну, героям Небесної Сотні.

Ти кажеш осінь - золота пора,
Опале листя,кольоровий ліс,
Та не вміщає  моя голова
В цей час краси жовтогарячих кіс.
Бо не була тринадцятого осінь,
Така щаслива,й пахнула не так,
Я не забуду листопад той досі
Коли в країні почалась війна...
                                          Катерина Магула



  Слухали талановиту молодь студенти другого курсу, групи АЕ-21  Галицького коледжу ім. В.Чорновола з куратором Зеновієм Богдановичем.
   Про формування громадянської позицїї дітей то молоді у світі сучасних подій в Україні розповіла  Оксана Сесик - методист центру виховної роботи захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО.




Любімо нашу Вітчизну!
Бережімо її і пам'ятаймо -
Україна понад усе!








Немає коментарів:

Дописати коментар